A Lenkolex Kft. bemutatása
 
A Lenkolex Kft. 2008-ban alakult azzal a szándékkal, hogy mérnöki irodaként kiszolgálja azokat a partnereket, akik számára a munka- és tűzvédelem nem csak a hatósági ellenőrzések időszakában fontos. Társaságunkat szakértő mérnökök alapították, célunk a szakértőktől elvárt szakmai minőség biztosítása a mindennapi feladatok ellátása során.
Munkatársaink rendelkeznek munkavédelmi és tűzvédelmi szakmai végzettséggel, munkabiztonsági szakértői jogosultsággal, munkavédelmi hatósági munkatapasztalattal. Referenciáink elsősorban fémipari, elektronikai, műanyagipari, gépgyártási és mezőgazdasági területen vannak.
 
Milyen hátterünk van az egyéni védőeszköz forgalmazásban?
Közvetlen gyártói, magyarországi, elsődleges forgalmazói kapcsolatokkal rendelkezünk. Az egyéni védőeszközök területén is fontosnak tartjuk, hogy az igényeknek megfelelő minőségű termékeket biztosítsuk partnereinknek. 
Ezért a következő társaságokkal működünk együtt:
MSA Hungary Kft. - http://hu.msasafety.com/?locale=hu
CERVA Magyarország Kft - http://www.cerva.com/hu
Portwest Magyarország - http://www.pwaruhaz.hu/
Illetve egyéb gyártók kínálata i megtalálható termékeink között.
 
A honlapon szereplő termékek az elsődleges hazai forgalmazók portfóliójának változásának függvényében módosulhatnak. Amennyiben a feltüntetett termékek a hazai forgalmazónál már nem rendelhető státuszba kerülnek, erről minden esetben mielőbbi tájékoztatást küldünk megrendelőinknek.