• MSA 3S Basic Plus

Az álarctest egy speciális, puha gumikeverékből készült. A szélesebb tömítőperem és a mélyebb álltáska egy mérethez illeszkedő, kényelmes és jól záró felfekvést biztosít az arcon. A látómező polikarbonát anyagból készült, nem párásodó kivitelű és az álarcteshez egy két részből álló műanyag keret rögzíti. A széles látást biztosító látómező egy, a biztonságot szolgáló további pozitív jellemző. 
A csatlakozó egység az álarctest közepébe egy bilinccsel van befogatva. Ez a fődarab foglalja magába a menetes vagy dugaszolható csatlakozót, a belégző szelepet és a beszédmembránt, amely a jó beszédértést segíti.
A kilégzőszelep az álarc legmélyebb pontján helyezkedik el. A nagy keresztmetszetű szelep kis kilégzési ellenállást biztosítanak. A kilégző szelep membránja és a szelep háza javítás esetén könnyen cserélhető.
A fejpántok az álarc gyors fel- és levételét teszik lehetővé. A tömítőperem felfekvése egy védősisak alatt használva is jó, és nem szorítja az arcot. Az álarc a hordszalaggal a nyakba akasztva a mellen készenlétben tartható. Az álarctesthez kapcsolódó nagyobb méretű csatok segítségével az álarc felvétele még kényelmesebben végezhető el.
A belsőálarc a légzési levegő hatásos vezetését biztosítja, és így megakadályozza a látómező párásodását. Ezen felül jelentősen csökkenti a holtteret. A félálarc puha szélei kényelmesen simulnak az archoz.

Alkalmazások: Festés, Nyilvános események, Keresés és mentés, Azbeszt eltávolítás, Vegyi, biológiai radiológiai és nukleáris balesetek, Homokfúvás és csiszolás, köszörülés, Hegesztés

EN 136, Class 2 [3S Basic Plus]

 

Szállítási mód /
Fizetési mód
Szállítási díj
MPL házhozszállítás
Átutalás
1 090 Ft
MPL házhozszállítás
Utánvét
1 440 Ft
Foxpost automata
Átutalás
509 Ft
Foxpost automata
Utánvét
790 Ft
Személyes átvétel
Készpénz
ingyenes

MSA 3S Basic Plus

  • Gyártó: MSA
  • Cikkszám: WS_D2055790

  • Készlet információ:
    Rendelésre
  • 27 990 Ft