• MSA Advantage 200 LS félálarc - L

[Kényelmes légzésvédelem - könnyű és biztonságos]
Továbbfejlesztették az Advantage 200 légzésvédő álarcot. Az eredmény egy ugyanúgy megfizethető és felhasználóbarát nagyteljesítményű álarc: az Advantage 200 LS.
Bizonyos anyagok és vegyi termékek kezelésekor elengedhetetlen a légzésvédő felszerelés használata. Ilyen esetekben döntő fontosságú, hogy a különböző veszélyes anyagok tekintetében biztosított legyen az optimális légzésvédelem. Ez egyaránt érvényes mind a vészhelyzetekre, mind pedig a munkavédelmi intézkedésekre, de akár olyan helyzetekben is, amikor egészségkárosító hatású gázok vagy anyagok szabadulnak fel.
Nem kevésbé fontos, hogy a felhasználónak jó közérzete legyen a védőfelszerelésben. Ha nem jól illeszkedik az álarc, azt nem csak a munka minősége, hanem a biztonság is megszenvedi.
Az MSA AUER álarcai minden eddig elért kényelmet felülmúl. Az Advantage 200 LS a szűrőtechnológiájának köszönhetően minden olyan követelményt teljesít, ami egy modern légzésvédő készüléktől elvárható. A légzésvédő álarc optimális védelmet, egyedülálló kényelmet és a legmodernebb technológiát nyújtja felhasználójának. További jellemzői a kis tömeg, az alacsony légzési ellenállás és az egyszerű felvehetőség.
Különösen az átdolgozott orrkiképzés, valamint az állnál és az orcáknál kialakított kellő nagyságú tömítőfelületek gondoskodnak arról, hogy az álarc kényelmesen illeszkedjen, és sehol se nyomjon.
EN 140
 
Jellemzők:
- Könnyű, költséghatékony.
- Hőre lágyuló gumi növeli a puhaságát és csökkenti a súlyt.
- Multiflex rendszer az arcnyomás kiegyenlítéséért.
- AnthroCurve megfelel minden felhasználó arcformájának.

Szállítási mód /
Fizetési mód
Szállítási díj
MPL házhozszállítás
Átutalás
1 090 Ft
MPL házhozszállítás
Utánvét
1 440 Ft
Foxpost automata
Átutalás
509 Ft
Foxpost automata
Utánvét
790 Ft
Személyes átvétel
Készpénz
ingyenes

MSA Advantage 200 LS félálarc - L

  • Gyártó: MSA
  • Cikkszám: WS_430358

  • Készlet információ:
    Rendelésre
  • 4 990 Ft